Principală  —  Advertoriale   —   FOTO/ Cum a fost la…

FOTO Cum a fost la America Days – Chișinău

În data de 16 septembrie, la Chișinău, s-a dat startul Zilelor Americii 2022. Evenimentul a avut loc pe strada pietonală Eugen Doga, începând cu ora 15:00, unde participanții au putut să se bucure de muzică americană, mâncare americană, activități în limba engleză etc. 

Ambasadorul Logsdon a dat startul celor șase zile de evenimente din cadrul Zilelor Americii 2022, la Chișinău, alături de prim-ministra Natalia Gavrilița.

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, s-a alăturat ambasadorului pentru a deschide un concert al trupei americane Free Groove și un recital din Great American Songbook susținut de Lidia Isac și trupa sa.

Vizitatorii s-au bucurat de prezența unor proiecte care au fost finanțate de către ambasada Statelor Unite în Republica Moldova, dar și de proiectul America Bus – un proiect care a călătorit în peste 17 orașe și sate din Republica Moldova, în contextul promovării culturii americane. 

„A fost minunat să vă întâlnim pe atât de mulți dintre voi în data de 16 septembrie și sperăm să vă vedem și la celebrarea Zilelor Americii la Edineț (23 septembrie), Bălți (24 septembrie) și Rezina (25 septembrie)”, spun organizatorii.

P.