Principală  —  Advertoriale   —   Cancerul de piele poate fi…

Cancerul de piele poate fi prevenit! Fii în siguranță la soare! Testează-te GRATUIT!

Datorită succesului campaniei naționale de screening și testare gratuită a nevilor pigmentari (alunițelor) din 2022, am decis sa prelungim aceasta inițiativă și în anul 2023.

Această campanie are ca scop depistarea precoce a cancerului de piele (melanomului malign) și a schimbărilor suspecte în aspectul pielii, oferind astfel oportunitatea de a obține un diagnostic precoce, cu potențial de a salva vieți. Vrem să fim siguri că fiecare dintre dumneavoastră beneficiază de toate informațiile necesare, de aceea în cadrul campaniei vă vom informa despre principalii factori de risc, metode de protecție, metodele de auto-examinare și vom oferi sfaturi valoroase pentru îngrijirea pielii.

Cea mai agresivă formă a cancerului de piele este melanomul malign, iar datele arată că incidența acestuia este în creștere, în mod special de expunerea neprotejată la soare. Diagnosticat în stadii incipiente, melanomul poate fi tratat în 98 la sută din cazuri, un rol important în preventie avându-l dermatoscopia, o investigație non-invazivă, nedureroasă, care durează câteva secunde.

În cadrul campaniei, veți putea beneficia de examinări gratuite ale pielii efectuate de medici dermatologi specializați. Aceștia vor evalua aspectul alunițelor, precum dimensiunea, forma, culoarea și simetria, și vor efectua o examinare detaliată a pielii din jurul acestora. Dacă se identifică alunițe suspecte, medicii dermatologi vor veni cu recomandări conforme.

Campania se va desfășura pe toată perioada sezonului estival (mai – septembrie). Vă încurajăm să urmăriți pe site-ul Farmaciei Familiei calendarul și locațiile, pentru a vă planifica examinarea pielii dumneavoastră și a vă asigura că sunteți într-o stare bună de sănătate. Nu uitați că prevenția este cea mai bună modalitate de a proteja sănătatea și că, prin îngrijirea corespunzătoare a pielii, puteți preveni apariția unor afecțiuni grave.

* Acesta este un articol publicitar (P). Textul a fost formulat de compania care a plasat anunțul.