(VIDEO) De trei ani, familia Victoriei Pruteanu stă fără lumină

Casa Vic­to­ri­ei Pru­tea­nu, tână­ra de la Stră­șe­ni care între­ți­ni­ne cin­ci copii, s-a umplut astăzi cu cado­u­ri. Asta după ce apro­xi­ma­tiv o sută de per­soa­ne s-au mobi­li­zat pen­tru a o aju­ta să ducă o via­ță mai bună.


Per­soa­ne­le s-au mobi­li­zat pe inter­net, ast­fel că în mai puțin de o zi au fost colec­ta­te sute de cado­u­ri. Potri­vit ini­ția­to­ri­lor cam­pa­niei, în cea mai mare par­te au fost dona­te hai­ne, încăl­ță­min­te și dul­ciu­ri. Tot­o­da­tă, mai mul­te per­soa­ne au ales să done­ze și bani, ast­fel că fami­lia ar putea degra­bă să își cum­pe­re și o casă. Asta în con­di­ți­i­le în care cea în care tră­iesc acum este ofe­ri­tă de stat, într-o sta­re deplo­ra­bi­lă și de mai mul­ți ani nu este conec­ta­tă măcar la elec­tri­ci­ta­te. Pen­tru că suma este des­tul de mare, dar nu și sufi­cien­tă, cam­pa­nia va con­ti­nua și în săp­tămâ­ni­le ce urmea­ză.

Sur­sa video: www.ZdG.mdEdiția tipărită a Ziarului de Gardă apare cu sprijinul DEPARTAMENTULUI POLITICI PENTRU RELAŢIA CU ROMÂNII DE PRETUTINDENI A MINISTERULUI DE EXTERNE AL ROMÂNIEI

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.