(VIDEO) De trei ani, familia Victoriei Pruteanu stă fără lumină

Casa Vic­to­ri­ei Pru­tea­nu, tână­ra de la Stră­șe­ni care între­ți­ni­ne cin­ci copii, s-a umplut astăzi cu cado­u­ri. Asta după ce apro­xi­ma­tiv o sută de per­soa­ne s-au mobi­li­zat pen­tru a o aju­ta să ducă o via­ță mai bună.


Per­soa­ne­le s-au mobi­li­zat pe inter­net, ast­fel că în mai puțin de o zi au fost colec­ta­te sute de cado­u­ri. Potri­vit ini­ția­to­ri­lor cam­pa­niei, în cea mai mare par­te au fost dona­te hai­ne, încăl­ță­min­te și dul­ciu­ri. Tot­o­da­tă, mai mul­te per­soa­ne au ales să done­ze și bani, ast­fel că fami­lia ar putea degra­bă să își cum­pe­re și o casă. Asta în con­di­ți­i­le în care cea în care tră­iesc acum este ofe­ri­tă de stat, într-o sta­re deplo­ra­bi­lă și de mai mul­ți ani nu este conec­ta­tă măcar la elec­tri­ci­ta­te. Pen­tru că suma este des­tul de mare, dar nu și sufi­cien­tă, cam­pa­nia va con­ti­nua și în săp­tămâ­ni­le ce urmea­ză.

Sur­sa video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *