foto

(VIDEO) De trei ani, familia Victoriei Pruteanu stă fără lumină

Casa Vic­to­riei Pru­teanu, tânăra de la Stră­șeni care între­ți­nine cinci copii, s-a umplut astăzi cu cado­uri. Asta după ce apro­xi­ma­tiv o sută de per­soane s-au mobi­li­zat pen­tru a o ajuta să ducă o viață mai bună.


Per­soa­nele s-au mobi­li­zat pe inter­net, ast­fel că în mai puțin de o zi au fost colec­tate sute de cado­uri. Potri­vit ini­ția­to­ri­lor cam­pa­niei, în cea mai mare parte au fost donate haine, încăl­ță­minte și dul­ciuri. Tot­o­dată, mai multe per­soane au ales să doneze și bani, ast­fel că fami­lia ar putea degrabă să își cum­pere și o casă. Asta în con­di­ți­ile în care cea în care tră­iesc acum este ofe­rită de stat, într-o stare deplo­ra­bilă și de mai mulți ani nu este conec­tată măcar la elec­tri­ci­tate. Pen­tru că suma este des­tul de mare, dar nu și sufi­cientă, cam­pa­nia va con­ti­nua și în săp­tămâ­nile ce urmează.

Sursa video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.