(VIDEO) De trei ani, familia Victoriei Pruteanu stă fără lumină

Casa Victoriei Pruteanu, tânăra de la Strășeni care întreținine cinci copii, s-a umplut astăzi cu cadouri. Asta după ce aproximativ o sută de persoane s-au mobilizat pentru a o ajuta să ducă o viață mai bună.


Persoanele s-au mobilizat pe internet, astfel că în mai puțin de o zi au fost colectate sute de cadouri. Potrivit inițiatorilor campaniei, în cea mai mare parte au fost donate haine, încălțăminte și dulciuri. Totodată, mai multe persoane au ales să doneze și bani, astfel că familia ar putea degrabă să își cumpere și o casă. Asta în condițiile în care cea în care trăiesc acum este oferită de stat, într-o stare deplorabilă și de mai mulți ani nu este conectată măcar la electricitate. Pentru că suma este destul de mare, dar nu și suficientă, campania va continua și în săptămânile ce urmează.

Sursa video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *