(VIDEO) A crescut cinci copii, care l-au dat afară din propria casă

Nico­lae Cos­tin spu­ne că a cres­cut mai mul­ți copii, dar acum, la bătrâ­ne­țe, a fost dat afa­ră din pro­pria casă. Infor­ma­ția des­pre fap­tul că băr­ba­tul doar­me pe scă­ri­le blo­cu­lui în pli­nă iar­nă a fost pos­ta­tă pe o rețea de soci­a­li­za­re.

Unul din­tre veci­nii săi spu­ne că e deja a doua iar­nă de când îl văd că doar­me afa­ră. Recent s-a întors de la spi­tal, iar de cin­ci zile nu este lăsat să doar­mă în pro­pri­ul apar­ta­ment.

Sur­sa VIDEO: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *