(VIDEO) A crescut cinci copii, care l-au dat afară din propria casă

Nicolae Costin spune că a crescut mai mulți copii, dar acum, la bătrânețe, a fost dat afară din propria casă. Informația despre faptul că bărbatul doarme pe scările blocului în plină iarnă a fost postată pe o rețea de socializare.

Unul dintre vecinii săi spune că e deja a doua iarnă de când îl văd că doarme afară. Recent s-a întors de la spital, iar de cinci zile nu este lăsat să doarmă în propriul apartament.

Sursa VIDEO: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *