Citiți mâine, în ZdG

În numărul de joi, 16 noiembrie 2017 al ZdG, citiți un interviu cu psihoterapeuta Diana Stănculeanu despre relația copii-părinți, traumele din copilărie și prevenirea suicidului în rândurile copiilor și adolescenților. Tot în această ediție aveți continuarea textului despre averile de milioane ale  angajaţilor Centrului Naţional Anticorupţie, „clădite” pe banii rudelor, dar și un reportaj special din Parma, Italia, despre moldovenii plecați în Italia și activitatea lor de voluntariat. 

Reporter special: Migranți din Moldova, salvatori în Italia

Actual: Punct final în dosarul Popa

Dosar: CNA – fabrică de lux şi milionari pe banii rudelor (II)

Exclusiv: Diana Stănculeanu, psihoterapeut, România: „Copiii trăiesc plecarea părinților peste hotare ca pe o mare pierdere, ca pe un mare abandon”

Diaspora: Prețul maturizării

„Domnilor guvernanți, nu vă este rușine?”

Circ în tramvai: Dodon îi imită pe Plahotniuc și pe Șor

Oameni: Ioan Paulencu: „De ce nu facem un concurs de renaștere a obiceiurilor?”

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului în chioșcuri. Totodată, pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *