Citiți mâine, în ZdG

Joi aflați în Ziarul de Gardă detalii din dosarul de trădare de patrie pe numele fostului deputat Iurie Bolboceanu, despre un alt trecut penal în care ar fi încercat să vândă funcția de viceministru, despre afacerile sale și dosarul de proxenetism în care figurează fiul său.

Tot joi, aflați informații din culisele unui dosar deschis pentru neglijență în serviciu pe numele primarului din Basarabeasca. În același număr prindem la cuvânt deputații care declară că nu vor susține în niciun caz proiectul de lege privind votul uninominal.

În ediția din 23 martie, citiți despre vacanța gărdinițelor, între economii la buget și avantajele copiilor, despre instituțiile preșcolare reparate din banii României, dar și despre banii îngropați în asfaltul din R. Moldova. La Exclusiv discutăm actualitatea cu diaspora în persoana Elenei Dragalin, iar la pagina Oameni aflăm secretele lemnului de la artistul Grigore Posternac.

Actual: Votul uninominal: ce spun fracțiunile parlamentare

Dosar: CV-ul politic și „afacerile” penale ale familiei ex-deputatului învinuit de trădare de Patrie

Realitatea: Culisele dosarului primarului de la Basarabeasca

Exclusiv: Interviu cu Elena Dragalin, președinta Asociației „Moldova AID” din SUA: „E de râsul găinilor cum guvernarea ne cheamă acasă”

Trăind de gardă: Cum România le poartă de grijă de copiilor din R. Moldova

Reporter special: Podul venețian al diasporei moldovenești

Oameni: Grigore Posternac și inima trunchiului de pom


Editoriale :

Aneta Grosu: Ce nu cunosc animalele despre viața oamenilor
Victor Pușcaș: În așteptarea alegerilor parlamentare: între eroare și mit


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *