Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Primele declarații ale lui Igor…

Primele declarații ale lui Igor Dodon: „Alegerile s-au finalizat, oamenii au votat, haideți să nu tulburăm spiritele în societate”

În discursul său, ținut imediat după închiderea urnelor de vot, Igor Dodon a îndemnat societatea și oponenții politici la calm. Îndemnul lui Dodon vine după ce moldovenii plecați peste hotare s-au revoltat că nu au putut vota în orașele în care locuiesc după ce, la mai multe secții de votare din străinătate, buletinele de vot s-au epuizat.


”A fost o campanie dificilă și a tulburat societatea. Evident că vor fi și nemulțumiți, dar eu vreau acum să vin cu un mesaj foarte clar: alegerile s-au finalizat, oamenii au votat, haideți să nu tulburăm spiritele în societate. Scopul nostru e să asigurăm un echilibru. Vreau să mă adresez oponentului politic, indiferent de rezultat, haideți sa chemăm oamenii la calm. Nu avem nevoie de tulburări, provocări, de destabilizare în societate. Primul lucru, cel care va pierde să îndemne lumea la calm. Gata! S-au terminat alegerile, doamnă Sandu. Eu înțeleg că aveți emoții… Nu trebuie tensiunile astea în societate. Cui trebuiesc ele? Cetatenii au ales, iar noi trebuie să avem grijă să avem un echilibru în societate”, a declarat Igor Dodon imediat după închiderea urnelor de vot.