(VIDEO) O singură echipă de filmare a fost lăsată să intre în biroul unde era ținut Vlad Filat

Doar echipa de filmare de la PublikaTV a fost lăsată să intre în anticamera președintelui Judecătoriei Buiucani, unde era ținut ex-premierul Vlad Filat. Ceilalți jurnaliști au fost ținuți la distanță de către mascații de la „Pantera”, care activează în cadrul Departamentului Instituții Penitenciare.

Solicitați să explice acest gest, un reprezentant de la „pantera” a explicat că jurnaliștii nu au venit la Vlad Filat, chiar dacă aceștia au intrat anume în biroul respectiv. Ulterior, jurnalista PublikaTV, Victoria Criucova, a explicat colegilor de breaslă că ei au filmat doar declarația președintelui Judecătoriei, cu care aveau stabilită întâlnirea din ajun.

Sursa Video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *