(VIDEO) O singură echipă de filmare a fost lăsată să intre în biroul unde era ținut Vlad Filat

Doar echi­pa de fil­ma­re de la Publi­ka­TV a fost lăsa­tă să intre în anti­ca­me­ra pre­șe­din­te­lui Jude­că­to­ri­ei Buiu­ca­ni, unde era ținut ex-premierul Vlad Filat. Cei­lal­ți jur­na­liș­ti au fost ținu­ți la dis­tan­ță de către mas­ca­ții de la „Pan­te­ra”, care acti­vea­ză în cadrul Depar­ta­men­tu­lui Insti­tu­ții Peni­ten­ci­a­re.

Soli­ci­ta­ți să expli­ce acest gest, un repre­zen­tant de la „pan­te­ra” a expli­cat că jur­na­liș­tii nu au venit la Vlad Filat, chiar dacă aceștia au intrat anu­me în biro­ul res­pec­tiv. Ulte­ri­or, jur­na­lis­ta Publi­ka­TV, Vic­to­ria Criu­co­va, a expli­cat cole­gi­lor de brea­slă că ei au fil­mat doar decla­ra­ția pre­șe­din­te­lui Jude­că­to­ri­ei, cu care aveau sta­bi­li­tă întâl­ni­rea din ajun.

Sur­sa Video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *