(VIDEO) O singură echipă de filmare a fost lăsată să intre în biroul unde era ținut Vlad Filat

Doar echi­pa de fil­ma­re de la Publi­ka­TV a fost lăsa­tă să intre în anti­ca­me­ra pre­șe­din­te­lui Jude­că­to­ri­ei Buiu­ca­ni, unde era ținut ex-premierul Vlad Filat. Cei­lal­ți jur­na­liș­ti au fost ținu­ți la dis­tan­ță de către mas­ca­ții de la „Pan­te­ra”, care acti­vea­ză în cadrul Depar­ta­men­tu­lui Insti­tu­ții Peni­ten­ci­a­re.

Soli­ci­ta­ți să expli­ce acest gest, un repre­zen­tant de la „pan­te­ra” a expli­cat că jur­na­liș­tii nu au venit la Vlad Filat, chiar dacă aceștia au intrat anu­me în biro­ul res­pec­tiv. Ulte­ri­or, jur­na­lis­ta Publi­ka­TV, Vic­to­ria Criu­co­va, a expli­cat cole­gi­lor de brea­slă că ei au fil­mat doar decla­ra­ția pre­șe­din­te­lui Jude­că­to­ri­ei, cu care aveau sta­bi­li­tă întâl­ni­rea din ajun.

Sur­sa Video: www.ZdG.mdEdiția tipărită a Ziarului de Gardă apare cu sprijinul DEPARTAMENTULUI POLITICI PENTRU RELAŢIA CU ROMÂNII DE PRETUTINDENI A MINISTERULUI DE EXTERNE AL ROMÂNIEI

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.