criucova

(VIDEO) O singură echipă de filmare a fost lăsată să intre în biroul unde era ținut Vlad Filat

Doar echipa de fil­mare de la Publi­kaTV a fost lăsată să intre în anti­ca­mera pre­șe­din­te­lui Jude­că­to­riei Buiu­cani, unde era ținut ex-premierul Vlad Filat. Cei­lalți jur­na­liști au fost ținuți la dis­tanță de către mas­ca­ții de la „Pan­tera”, care acti­vează în cadrul Depar­ta­men­tu­lui Insti­tu­ții Peni­ten­ci­are.

Soli­ci­tați să explice acest gest, un repre­zen­tant de la „pan­tera” a expli­cat că jur­na­liș­tii nu au venit la Vlad Filat, chiar dacă aceștia au intrat anume în biroul res­pec­tiv. Ulte­rior, jur­na­lista Publi­kaTV, Vic­to­ria Criu­cova, a expli­cat cole­gi­lor de brea­slă că ei au fil­mat doar decla­ra­ția pre­șe­din­te­lui Jude­că­to­riei, cu care aveau sta­bi­lită întâl­ni­rea din ajun.

Sursa Video: www.ZdG.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.