Prețul energiei electrice a fost redus

 

Agen­ția Națio­na­lă pen­tru Regle­men­ta­re în Ener­ge­ti­că (ANRE) a decis astăzi, 12 mar­tie 2016, redu­ce­rea pre­țu­lui la ener­gia elec­tri­că. Ast­fel, cli­en­ții com­pa­niei „Gas Natu­ral Feno­sa” vor plăti cu 11% mai puțin, în timp ce pre­țul unui kw/h pen­tru locu­i­to­rii din nor­dul țării a fost redus cu 8%.

Ca urma­re a aces­tor mic­șo­ră­ri, pre­țul unui kw/h livrat de „Gas Natu­ral Feno­sa”, prin­ci­pa­lul fur­ni­zor de ener­gie elec­tri­că din Mol­do­va, va fi de 1 leu și 92 de bani, cu 24 de bani mai puțin ca până acum. Noi­le tari­fe vor intra în vigoa­re din data de 1 apri­lie 2016.

Amin­tim că ulti­ma modi­fi­ca­re a tari­fu­lui la ener­gia elec­tri­că a avut loc în noiem­brie 2015 atun­ci când, pen­tru con­su­ma­to­rii cas­ni­ci ai „Gas Natu­ral Feno­sa”, pre­țul a fost ridi­cat de la 1 leu si 58 până la 2 lei si 16 bani.

 Ediția tipărită a Ziarului de Gardă apare cu sprijinul DEPARTAMENTULUI POLITICI PENTRU RELAŢIA CU ROMÂNII DE PRETUTINDENI A MINISTERULUI DE EXTERNE AL ROMÂNIEI

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.