Prețul energiei electrice a fost redus

 

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a decis astăzi, 12 martie 2016, reducerea prețului la energia electrică. Astfel, clienții companiei „Gas Natural Fenosa” vor plăti cu 11% mai puțin, în timp ce prețul unui kw/h pentru locuitorii din nordul țării a fost redus cu 8%.

Ca urmare a acestor micșorări, prețul unui kw/h livrat de „Gas Natural Fenosa”, principalul furnizor de energie electrică din Moldova, va fi de 1 leu și 92 de bani, cu 24 de bani mai puțin ca până acum. Noile tarife vor intra în vigoare din data de 1 aprilie 2016.

Amintim că ultima modificare a tarifului la energia electrică a avut loc în noiembrie 2015 atunci când, pentru consumatorii casnici ai „Gas Natural Fenosa”, prețul a fost ridicat de la 1 leu si 58 până la 2 lei si 16 bani.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *