fenosa

Prețul energiei electrice a fost redus

 

Agen­ția Națio­nală pen­tru Regle­men­tare în Ener­ge­tică (ANRE) a decis astăzi, 12 mar­tie 2016, redu­ce­rea pre­țu­lui la ener­gia elec­trică. Ast­fel, cli­en­ții com­pa­niei „Gas Natu­ral Fenosa” vor plăti cu 11% mai puțin, în timp ce pre­țul unui kw/h pen­tru locu­i­to­rii din nor­dul țării a fost redus cu 8%.

Ca urmare a aces­tor mic­șo­rări, pre­țul unui kw/h livrat de „Gas Natu­ral Fenosa”, prin­ci­pa­lul fur­ni­zor de ener­gie elec­trică din Mol­dova, va fi de 1 leu și 92 de bani, cu 24 de bani mai puțin ca până acum. Noile tarife vor intra în vigoare din data de 1 apri­lie 2016.

Amin­tim că ultima modi­fi­care a tari­fu­lui la ener­gia elec­trică a avut loc în noiem­brie 2015 atunci când, pen­tru con­su­ma­to­rii cas­nici ai „Gas Natu­ral Fenosa”, pre­țul a fost ridi­cat de la 1 leu si 58 până la 2 lei si 16 bani.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.