Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   DOC/ Doi primari din raionul…

DOC Doi primari din raionul Ocnița, aleși pe listele PDM, au anunțat că părăsesc partidul

Doi primari ai Partidului Democrat din Moldova (PDM) din raionul Ocnița au anunțat joi, 18 februarie, că părăsesc formațiunea. Este vorba despre primarul comunei Mihălășeni, Leonid Țurcan și primarul satului Naslavcea, Fiodor Mironov. Funcționarii au semnat și o declarație comună în acest sens.

În argumentarea deciziei de a părări PDM, primarii menționează în Declarație că „ își exprimă dezacordul față de deciziile de anul trecut luate de conducerea partidului, bazate pe interese personale restrânse, care au condamnat la eșec existența în continuare a Partidului Democrat ca formațiune politică independentă”.

Ținând cont de o situație de insolvență în care s-a dovedit a fi în acest moment Partidul Democrat din Moldova, care indică un nivel scăzut al încrederii alegătorilor și, de asemenea, datorită schimbarea cursului planificat inițial de către conducerea PDM, ne exprimăm dezacordul cu deciziile de anul trecut bazate pe interese personale restrânse, care au condamnat la eșec existența în continuare a Partidului Democrat ca formațiune politică independentă”, se menționează în document.