Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   [FOTO] Sorin Paciu, înmormântat pe…

[FOTO] Sorin Paciu, înmormântat pe 27 decembrie la Cimitirul Central Armenesc

Din cauza numeroaselor semnale îngrijorătoare despre faptul că Sorin Paciu ar fi fost deshumat şi transportat în afara R.Moldova pentru a fi incinerat cu scopul de a ascunde probele omorului, ZdG a răspuns solicitării cititorilor şi a identificat locul înhumării acestuia.

Reporterul ZdG a vizitat mormântul lui Sorin Paciu, iar surse din anturajul familiei declară că după înmormântarea din 27 decembrie 2012 la locul înhumării nu s-au produs evenimente suspecte.

Sorin Paciu, împuşcat pe 23 decembrie 2012 la o partidă de vânătoare, a decedat la două zile de la incident în Spitalul raional Făleşti. Cadavrul bărbatului a fost adus în seara de 26 decembrie la Biserica Sfânta Teodora de la Sihla din Chişinău. Sorin Paciu a fost înmormântat pe 27 decembrie la Cimitirul Central Armenesc.

Ghenadie Guriţanu, procurorul r. Făleşti, a declarat ieri pentru ZdG că, în cazul omorului lui Sorin Paciu, există doi suspecţi, unul dintre ei fiind judecătorul Curţii de Apel Chişinău, Gheorghe Creţu. Guriţanu însă nu a dorit să facă public şi numele celui de-al doilea suspect.

Mai multe detalii despre omorul lui Sorin Paciu, citiţi joi, în ZdG.

Citiţi şi alte articole la temă