(video)Voci împotriva violenţei

«DE LA PACE ÎN CASĂ SPRE PACE ÎN LUME» este genericul din acest an al campaniei naţionale împotriva violenţei în bază de gen. De aproape un deceniu, Moldova, asemeni majorităţii statelor, dedică 16 zile informării şi sensibilizării societăţii cu privire la cel mai greu şi mai traumatizant război, cel din familie.

În ultimii ani, justiţia din R.Moldova a făcut un pas în întâmpinarea femeilor abuzate: a fost adoptată o lege, care poate să le apere de violenţa din familie. Urmează ca toţi membrii societăţii, să facă împreună următorii paşi pentru susţinerea victimelor şi corectarea abuzatorilor.

Întreg materialul video îl puteți urmări aici : http://reporterdegarda.md/voci-impotriva-violentei


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *