(Video) „Vreau ca tinerii să nu mai umble pe uși străine”

Anastasia Spânu este o locuitoare a satului Bardar, raionul Ialoveni. Femeia spune că își face griji de viitorul tinerilor din țară. „Ne mulțumim cu ce avem, dar vrem tot ce-i mai bun pentru copiii noștri. Vreau ca tinerii să poată să-și construiască un culcuș al lor și să nu umble pe uși străine”, susține femeia.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *