[VIDEO] Vacanţă în dosarul lui Ion Perju, acuzat că l-a omorât pe Valeriu Boboc

Ieri la Judecătoria Buiucani a avut loc o nouă şedinţa de judecată pe cazul învinuirii lui Ion Perju de uciderea lui Valeriu Boboc la 7 aprilie 2009.  În ședința de ieri, avocatul familiei Boboc, Valeriu Pleșca, a depus o cerere de recuzare a Judecătoarei Galina Moscalciuc. Motivul recuzării a fost chemarea în ședința de judecată în calitate de martor a medicului legist, care a făcut expertiza legală a corpului lui Valeiu Boboc, și care, în certificatul de deces susținea greşit că acesta a decedat din cauza intoxicării cu gaz necunoscut.   Potrivit avocatului Valeriu Pleșca, medicul legist nu poate figura în proces ca martor pentru Ion Perju, pentru că o expertiză ulterioară a cadavrului deshumat, a lui Valeriu Boboc, a atestat decesul acestuia ca urmare a unor lovituri puternice în zona capului.

Cererea a fost discutată, însă a fost respinsă. Încheierea dată nu poate fi atacată. Următoarea ședință de judecată va avea loc pe data de 28 septembrie, motivul fiind concediile.

Reporter de Gardă


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

 1. Unionistul Dezvaluitor

  DEZVĂLUIRI BOMBĂ //
  99,9% din omorurile la comandă sunt comise cu implicarea polițiștilor și a securiștilor !

  http://www.zdg.md/exclusiv/complicii-omorurilor-la-comanda-%E2%80%94-angajati-ai-mai-si-ai-sis

  Cornel Bratunov,

  Șeful Secţiei urmărire penală pe cazuri excepţionale a Procuraturii Generale din Chisinau,
  face declarații bombă pentru presă.
  —————————————————————————————————————
  Acesta a declarat într-un interviu pentru “Ziarul de Gardă” din 28 iunie 2012,
  că majoritatea omorurilor la comandă, adică 99,9%, sunt comise
  cu implicarea unor foşti sau chiar actuali colaboratori ai poliţiei sau ai Securităţii.

  „Deşi datele statistice variază de la un an la altul,
  nu cred că s-a schimbat ceva radical în raport cu anul 1999 sau 2011.
  Mai degrabă s-au schimbat metodele de comitere a infracţiunii, altfel spus,
  infractorii s-au făcut mai «deştepţi».

  În mai multe crime sunt implicaţi şi unii dintre actualii sau foştii colaboratori
  ai organelor de drept, de la Interne sau de la SIS, bunăoară.

  Din această cauză şi descoperirea crimelor respective e mai complicată”,
  a mai declarat acesta pentru publicație, fără a indica asupra unor persoane

 2. Tidus

  Simona, ai punctat fortae bine een ce priveste tratarea traumelor’ prin literatura. Terapia prin literatura razbate de-a lungul timpurilor, indiferent de ceet de multa influenta detin noile media, aaa cum spunea Daniel, pentru ca rameene una din putinele surse de cunoastere care nu perverteste, care to forteaza sa geendesti vertebral.Iar noi, volens nolens, oriceet de afectati am fi de hegemonia tehnologiei de astazi, simtim uneori nevoia de ceva real si profund. Unii zic ca solutia este Biserica, altii gasesc refugiu een Cultura.Important este sa simtim een continuare ca suntem peena la urma umani.Iar cartea ne umanizeaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *