[VIDEO] Un violoncel și un pian vor duela, azi seara, pe scena BITEI


Duel Opus 2 este un adevărat duel între muzică și comedie. Paul Staïcu și Laurent Cirade, doi muzicieni de exceptie, jonglează cu situații extravagante într-un vârtej de evenimente și efecte de scenă, fascinând publicul cu umorul poetic de clasa înaltă .
Originalitatea spectacolului, care îmbină varii genuri de muzică, de la Beatles la Stravinski, de la Morricone la Vladimir Cosma, sau de la Bee Gees la Erik Satie, permite acestor artiști extraordinari să-şi demonstreze extravaganţa. Un duel la cel mai înalt nivel, într-un spctacol fără note false.
Duel a fost creat în 1999, în New York, după mai multe săptămâni de improvizație, și de atunci nu a încetat să călătorească în lume: Paris, Beirut, Statele Unite, Ravenna etc. și acum, în mod excepțional, în Chişinău la Festivalul BITEI 2014!
Cu:
Laurent Cirade,violoncel
Paul Staïcu, pian
Regia: Agnès Boury
Costume: Izet Curi
Pictor de lumini: Philippe Quillet

Ora: 19:00
Durată spectacol: 1h 20/fără pauză


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *