[Video] Ultimul SPOT: Cui dăm Primăria?

„Nu vota lozinci și programe. Votează persoane competente” – acesta este îndemnul ultimului spot lansat, astăzi, 8 iunie, de Asociația Promo-LEX.

Spotul va fi difuzat în ultima săptămână electorală și face parte din Campania „IEȘI la VOT”, iar obiectivul principal al acestuia este promovarea și încurajarea votului informat și conștient în rândul alegătorilor din Republica Moldova în cadrul Alegerilor Locale Generale din 2015.
În total au fost lansate și promovate trei spoturi video. Spoturile au fost difuzate în fiecare zi la posturi TV naționale și locale, în limbile română și rusă.

Vă reamintim că, în cadrul Campaniei „IEŞI la VOT!”, Asociația Promo-LEX organizează dezbateri publice electorale, campanii de informare a cetățenilor “din ușă în ușă”, evenimente tematice (flash mob-uri, târguri, dezbateri, simulări al procesului electoral, proiecții de filme, etc.), emisiuni tematice la TV și Radio, precum şi multe alte acțiuni de informare şi sensibilizare a alegătorilor din toată țară. Campania a fost lansată în preajma Alegerilor locale generale din 14 iunie 2015 şi se desfășoară în 23 localități urbane şi rurale, în afară de regiunea transnistreană.

Campania „IEŞI la VOT!” are drept scop promovarea şi încurajarea votului informat şi conștient în rândul alegătorilor din Republica Moldova. Campania este realizată de Asociația Promo-LEX în cadrul Programului Consolidarea Alegerilor Transparente în Moldova şi beneficiază de asistență tehnică din partea National Democratic Institute / Moldova și asistență financiară din partea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *