(video) Trei persoane au decedat în urma unui accident rutier ce a avut loc pe un traseu din raionul Cantemir

S-au tamponat cu mașina într-un copac în timp ce se întorceau de la o nuntă. În urma impactului șoferul și alte două persoane printre care și o fată de 12 ani au decedat. Alte trei persoane sunt internate cu diverse traume în spital. S-a întâmplat în raionul Cantemir în dimineața zilei de ieri. Autovehicolul era condus de un tînăr de 23 de ani. Potrivit poliției, șoferul ar fi urcat în stare neadecvată la volan și a scăpat de sub control automobilul, tamponându-se într-un copac de pe marginea drumului.

sursa: stirilocale.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *