(video) Record mondial bătut de 88 de femei parașutiste în Rusia

sursa video: RussiaTouday

“Perle de Rusia” așa sunt numite „florile” formate dintr-o echipă de 88 de femei parașutiste, care după ce au sărit din avion deasupra Moscovei, în cădere liberă sau apucat de mâini și au creat iluzia unor flori imense. Efectul s-a datorat și hainelor colorate, roșu, alb și albastru dar și repetițiilor multiple efectuate la sol. Astfel a fost înregistrat și un record mondial de parașutism cu implicarea femeilor. Recordul mondial anterior a fost stabilit de o echipa de 84 femei din Germania.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *