[VIDEO] Raportul de activitate al primarului Dorin Chirtoacă, la doi ani de la preluarea celui de-al doilea mandat


Primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă a prezentat un raport de activitate a primăriei la doi ani de la preluarea celui de-al doilea mandat.
Prezentarea nu s-a lăsat fără huiduieli și nemulțumirea unor grupuri de persoane, care s-au arătat nemulțumiți de activitatea primarului și au cerut demisia acestuia.

sursa video> privesc.eu


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *