(video) Poliția are un suspect în cazul crimei de pe strada Calea Orheiului

imagini: cgp.md

Corpul neînsuflețit al unui barbat de 42 de ani a fost găsit de un vecin, care la data de 29 iulie, în jurul orei unu noaptea a alertat poliția. Acesta a anunţat că a depistat cadavrul într-un apartament din strada Calea Orheiului a sectorului Râşcani. Cadavrul avea multiple semne vizibile de moarte violentă, pe suprafaţa corpului, sub formă de plăgi de cuţit. Ulterior oamenii legii au constatat că acesta este stăpânul apartamentului, în vârstă de 42 ani, care locuia de unul singur. De asemenea, s-a depistat că din locuinţă au fost sustrase mai multe bunuri materiale.

Oamenii legii au reuşit să identifice şi să reţină un suspect, în vârstă de 44 ani, originar din s. Bălăşeşti, r. Criuleni, anterior judecat în Federaţia Rusă pentru atac tâlhăresc. Efectuând percheziţii la domiciliul temporar al suspectului, în localitatea Paşcani (Criuleni), polițiștii au depistat bunurile materiale furate din locuinţa victimei.

Organul de urmărire penală a iniţiat o cauză penală în baza art. 145 alin.2 ”Omorul intenţionat”, care prevede o pedeapsă cu privarea de libertate de la 12 la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă.

sursa: cgp.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *