(video) Pentru acordarea mitei în sumă de 2000 de lei, un bărbat din Cahul riscă șase ani de închisoare

Imagini: mai.md

Amendă în sumă de 60.000 de lei și condamnare la închisoare pe un termen de până la 6 ani. Nu asta și-a dorit bărbatul din imagini, atunci cînd a venit la comisariatul de poliție. Bărbatul, în vîrstă de 39 de ani din orașul Cahul, a fost filmat cu o cameră ascunsă în timp ce oferea mită unui ispector de poliție. Motivul a fost implicarea sa într-un dosar penal, în care era cercetat penal pentru „deținere de droguri la domiciliu”.

În schimbul sumei de 2000 de lei el spera să scape de orice acuzații însă acum, pe lângă pedeapsa pentru deținerea de narcotice la domiciliu, el va fi pedepsit și pentru corupere pasivă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. AVRAAM

    Este un spectacol pus la cale de comisarul de Cahul Nuca pentru noul ministru MAI Recean.Pentru apreciere.Daca urmariti atent,imediat cand deschide usa un alt politist incepe a striga si eidica vocea la sarmanul cetatean.de ce politistul urla? de ce se comporta vulgar? A anulat cineva PREZUMPTIA NEVINOVATIEI? Politistul deja se simte procuror?Judecator? De ce doar oameni simpli si taranii sunt atarsi la raspundere??? De ce ex-directorul de graniceri Revenco pentru ca a furat 130.000 euro nu e inchis? De ce comisarul de Cahul nu lupta cu contrabanda in proportii masive in teritoriu?Cat l-a costat pe comisar functia? Si in genere,ministrul nou Recean trebuie sa cunoasca detaliile: Deja in politie mita incepe cu 1000 euro si nicidecum cu zeci de lei. Spectacol ieftin,d-le Comisar de Cahul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *