(video) Omul vs natura. Dezbatere cu sclupturi sugestive despre mediul înconjurător

sursa foto: ivana kottasov.cnn

Un grup de 20 de artişti a decis să prezinte o expoziţie de sculptură, concepută special mai mult pentru a face sugestii decît pentru a crea impresii. “Referitor la lucrurile naturale”, așa este numit spectacolul de la Londra, Chelsea Physic Garden adună la un loc piese de arta care prezintă mediu, precum şi dezbaterile actuale privind ecologia.

Sculpturile  abordează problema durabilităţii. Piesele metaforice, structura rocilor vulcanice împachetate în fir de aur simbolizează omului “încercările de a închide şi de a controla natura”, o temă mult discutată în cadrul dezbaterilor de mediu.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *