(Video) Oamenii cu aromă de pâine caldă

Victoria și Sava Plugaru au deschis o brutărie în satul Bardar, raionul Ialoveni. Proprietarii susţin că această afacere este una frumoasă, dar şi foarte grea. „Nici nu ai zile de odihnă. Chiar dacă e sărbătoare, frig sau plouă, oamenii caută pâine proaspătă în magazine. Brutăria lucrează zilnic ca să fim siguri că la ora 8:00 dimineaţa pe oameni îi va încălzi mirosul de pâine caldă”.

Citiți aici articolul despre brutăria familiei Plugaru.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *