(video) Norocul i-a salvat viața. A rămas viu, chiar dacă era în centrul impactului dintre un Kamaz și un autocar

Um barbat din Rusia a reușit să scape cu viață dintr-un accident masiv, în care au fost implicate 5 autovehicule. Camera de luat vederi de la bordul unei mașini implicate în accident a înregistrat momentul impactului și urmările acestuia.
S-a întîmplat în Orenburg, un oraş din Rusia. Un autobuz cu 30 de pasageri la bord se deplasa pe o stradă aglomerată, atunci când un camion Kamaz ce se deplasa în direcţia opusă a făcut brusc un viraj la stânga, fără a ceda trecerea. În încercarea de a evita coliziunea iminenta cu camionul, şoferul de autobuz a virat dreapta – spre o staţie de alimentare cu gaz.
În urma impactului ambele masini au fost poiectate spre stația de gaz acolo unde un barbat aștepta să-și alimenteze mașina. Uimitor dar atît Kamazul cît și autobuzul au reușit să oprească la doar cîțiva centimetri de barbat.
Din fericire nu a fost nicio scurgere de combustibil astfel evitîndu-se o catastrofă cu zeci de victime. În urma accidentului a avut de suferit grav doar o singură persoană.
Poliţia desfăşoară o anchetă pentru a decide cine se face vinovat de provocarea accidentului.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *