(VIDEO) Ioana Sprânceană: „Stimă dai, stimă iei”

Pentru că mereu vrem să descoperim oameni și locuri frumoase din R. Moldova, am pornit campania pentru și despre oameni „Cheamă ZdG în satul tău”. De această dată am ajuns în satul Coropceni, raionul Telenești, fiind invitați de familia Sprânceană, abonată de mai mulți ani la Ziarul de Gardă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Pachița dela Cahul

    Bravo ei ! Felicitări acestei doamne care păstrează vechea tradiție a numelor noastre populare, Ioana,
    și nu se rusfifică benevol cum o fac majoritatea tinerilor de acum cu nume de ocupanți –
    Vitalik, Oleg, Veace-slav, Ruslan, Igor, Iurka, Oxana, Olesea, L-iuda-mila, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *