(VIDEO) Invitație la festivalul „Toiagul Păstoriei”

Duminică, 6 noiembrie, în satul Pelivan, raionul Orhei, va avea loc prima ediție a festivalului regional „Toiagul Păstoriei”.
Primarul satului, Ion Gamarț, spune că ideea acestui festival a pornit de la îndeletnicirea sătenilor cu oieritul încă din cele mai vechi timpuri.
Sunt așteptați toți doritorii de a vedea un spectacol folcloric cu participarea colectivelor artistice din raionul Orhei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *