(video) Inundații din Japonia: 28 de persoane au decedat iar alte 400.000 evacuate

sursa video: telegraphvideo

Cataclismele naturale distrugătoare se țin lanț în Japonia. Peste 400.000 de japonezi din sud-vestul țării au primit ordin de evacuare, iar peste 28 de persoane au murit în urma inundațiilor masive.  Nu se știe numărul persoanelor dispărute iar pagubele nu pot fi estimate, mai ales că există și riscul alunecărilor de teren.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *