(video) Incendiu de proporții în Turnul Polat

sursa video: bbc.com

Un incendiu de proporţii a pus stapînire pe o clădire cu 42 de etaje în centrul oraşului turc Istanbul. Pompierii ajutați și de elicoptere cu greu au reușit să stabilizeze incendiul din Turnul Polat. Autoritățile au declarat că nimeni nu a fost rănit iar pagubele încă nu sunt estimate. În clădire erau mai multe magazine, apartamente și birouri.

Cauza incendiului este cercetată.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *