(Video) Incendiile din vestul Europei fac fictime

Luptă disperați cu flăcările de mai multe zile. Peste 1000 de pompieri încearcă să stingă un incendiu care face ravagii în Portugalia. Iar în regiunea Girona, Spania în apropiere de graniţa cu Franţa, incendiile au făcut primele victime. Trei persoane au decedat. Un bărbat cu fiica sa de numai 15 ani au sărit de pe o stîncă pentru a evita flăcările, iar o a treia persoană a murit de atac de cord.

Vînturile puternice au împiedicat eforturile depuse de pompieri la stingerea focului în una dintre plajele cele mai populate din zonă.

Pe insula Madeira, temperaturile  toride  ajung pînă la 40 de grade Celsius, incendiile declanşate forţînd sătenii să-și părăsească casele.

sursa: euronews.com


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *