(video) Imagini video cu jaful băncii din sectorul Ciocana

Sursa video: cgp.md

Imaginile video au fost înregistrate astăzi dimineață,  în jurul orei 09:40, în interiorul unei bănci din sectorul Ciocana. La fața locului  poliţiştii au constatat că doi indivizi cu măşti pe faţă, asemănătoare celor medicale, au intrat în sediul filialei unde au ameninţat personalul cu un obiect neidentificat şi au sustras mijloace băneşti. Suma exactă nu a fost încă stabilită.

Tinerii nu au fost identificați. Pe marginea cazului dat a fost pornită o cauză penală în temeiul art. 187 “Jaful” Cod penal.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *