(video) Imagini incredibile surprinse chiar in timpul alunecărilor de teren din Canada

sursa video: GlobalNews

În urma unei alunecări de teren din zona British Columbia, Canada, oamenii au început să caute persoanele dispărute. Aceștia însă nu se așteptau la o altă alunecare de teren, mult mai mare. În timp ce au coborât din barcă pentru a urca spre zona devastată, oamenii au auzit zgomote puternice de copaci rupți. Ca prin minune, aceștia s-au retras și au urcat în barcă fiind la un pas de a fi îngropați de vii.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *