(video) Furt înscenat de vînzător. Cumpărărtorii au fost deposedați de bunurile procurate chiar în casa vînzătorului

imagini: mai.md

Furt organizat de vânzător. Doi cetăţeni din Ucraina au venit în Republica Moldova pentru a cumpăra două motociclete, de la un tânăr  de 19 ani, cu care au făcut cunoștință pe Internet. După ce au încheiat tranzacția, bărbații au decis să înnopteze în casa acestuia. Între timp, tânărul a planificat, cu unul dintre prietenii săi, să însceneze un atac tâlhăresc şi să deposedeze oaspeții de bani şi de transport, înainte ca aceştia să se plece în Ucraina.

Astfel, potrivit poliției,  în jurul orei 02:00, doi necunoscuţi au pătruns în casă, prin acces liber, i-au legat pe ucraineni cu un cablu de electricitate, aplicându-le câteva lovituri cu o rangă metalică în regiunea spatelui. Atacatorii au deposedat victimele de 400 euro, 450 dolari SUA, 300 lei, un lanţ din aur (în valoare de 450 dolari SUA) şi de motocicletele de model ”Yamaha” şi ”Honda”  cumpărate, inclusiv  si de accesorii moto. Atacatorii au legat și proprietarul casei cu o centură. Cu bunurile sustrase, indivizii s-au deplasat în satul Zaim (Căuşeni), unde le-au depozitat la o cunoştinţă.

Acum, cei trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 19 şi 42 ani, originari din raionul Căuşeni şi municipiul Chişinău sunt suspectați că ar fi implicați în atacul tâlhăresc, comis în noaptea spre 23 iulie, în Durleşti.

Ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 6 la 10 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *