(video) De ce e utilă frâna de mână?

Nu toată lumea foloseşte frâna de parcare, dar în cazul în care mașina o are de ce să nu o folosim? De utilitatea acesteia s-a convins un tânăr, care și-a lăsat mașina fară ca să se asigure că este parcată regulamentar, (cu frână de mână). După ce mașina acestuia a pornit singură pe contrasens mai mulți bărbați au încercat să o oprească, însă doar unul a fost capabil să o facă, reușind în ultimul moment să evite coleziune cu o mașină ce venea din față.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *