[VIDEO] Cu acte ilegale deveneau posesori de locuințe. Doi suspecți reținuți.

Grupare criminală demascată. Poliția a reținut două persoane care se ocupau cu escrocheriile imobiliare chiar în Chișinău. Aceștia urmăreau persoanele în etate care nu aveau niciun sprijin familiar, dar aveau în proprietate apartamente și în colaborare cu diverși notari perfectau procurile sau contractele de întreținere pe viață a locuințelor.

Principalii suspecți sunt doi tineri de 32 și respectiv 30 de ani. Ei sunt bănuiţi că ar fi organizat falsificarea actelor notariale, prin abuz de încredere şi înşelăciune au devenit proprietarii unei locuinţe din sectorul Botanica. Acesta aparținea cet. Oxana Cuchina, în vărstă de 32 de ani, care a dispărut încă în luna februarie 2012. Suspecții ar mai fi sustras de pe contu victimei suma de 27 000 de euro.

La moment tinerii sunt bănuiţi de complicitate în 5 cazuri de escrocherii imobiliare. Ei sunt cercetaţi penal în stare de arest şi riscă închisoare de la 8 până la 15 ani. Poliția continuă investigaţiile în scopul identificarea grupului de persoane implicate în această schemă criminală.

sursa: cgp.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Grifo

    4E cu dus si intors daca pubiclam imaginile. Va ajunge in eter si latura plina de promiscuitate a premierilor, situatie putin de dorit. Pe de alta parte , sunt sigur ca multi clienti ne vor OAMENI, nu ROBOTI Asadar, sa le facem publice?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *