(video) Canabis în valoare de 6000000 de lei distrus. Vezi unde!

sursa video: stirilocale.md

S-a aflat secretul florii soarelui. În localitatea Cușelăuca, raionul Șoldănești,  poliția a descoperit 6000 de fire de canabis bine îngrijite în mijlocul unui lan de floarea soarelui. La prima vedere, cele 15 ha de floarea soarelui trebuiau să ascundă bine cânepa, pentru că potrivit poliției suma stupefiantelor pe piața neagră a fost estimată la peste 6 milioane de lei.

Proprietarul acestui terenul agricol, pe care a fost gasită parcela cu  canabis,  a declarat poliției că lotul respectiv este dat în arendă unei gospodării ţărăneşti cu sediul în oraşul Orhei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal, iar persoana găsită vinovată riscă până la 6 ani de pușcărie.

sursa: stirilocale.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *