(video) Bani fabricați acasă. Doi tineri din Cahul sunt bănuiți de fabricarea bancnotelor naționale

Bani fabricați acasă. Doi tineri din Cahul sunt bănuiţi de Centrul anticorupţie de fabricare şi punere în circulaţie a banilor falşi. Ei distribuiau bancnote de 20, 50, 100 și 200 de lei, prin diverse metode. Aparatul cu care falsificau banii a fost descoperit la domiciliul unuia dintre tineri.

Angajaţii Direcţiei Generale Teritorială „Sud” a CCCEC au efectuat două livrări de control, în rezultatul cărora s-au procurat 11.200 lei falşi contra 4.000 lei veritabili şi 2.500 lei falşi contra sumei de 1.000 lei veritabili.

Unul dintre tineri este minor iar celălat bănuit a primit arest pentru 30 zile şi este deţinut în Izolatorul de detenţie provizorie al Comisariatului de poliţie Cahul.

Pe numele acestora a fost deschis un dosar penal și riscă până la 10 ani de pușcărie.

sursa: stirilocale.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *