(video) Atentat cu bombă în Bulgaria. Șase persoane decedate

Șase persoane decedate și alți treizeci și doi de răniți în urma unui atac terorist cu bombă asupra unui autobuz în care se aflau cetățeni israilieni. Atacul a avut loc pe Aeroportul din oraşul Burgas, Bulgaria în după-amiaza zile de astăzi. Potrivit surselor externe, se consideră că în spatele acestui atentat ar sta Iranul, pentru că potrivit premierul israelian, Benjamin Netayahu iranienii au mai încercat să ucidă cetăţeni israelieni în mai multe colțuri ale lumii.

În imaginile de mai jos poate fi vazut tînărul care este banuit că ar fi adus bomba în autobuz.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *