(VIDEO) Apa cu miros de motorină din penitenciar

Apă cu miros de motorină, frig, antisanitărie și produse de igienă primite odată în lună și chiar la trei luni. De asta se plâng deținuții penitenciarului Nr. 8 din Bender.

În imaginile expediate, un deținut se întreabă dacă condamnații au și ei drepturi.  El descrie condițiile insuportabile din penitenciar.  Antisanitaria și frigul sunt doar câteva probleme care-l deranjează.

Deținutul se simte nedreptățit și de faptul că primește puține produse pentru igiena personală. O hârtie igienică, o lamă de ras de unică folosință și un săpun ar trebui să îi ajungă pentru o lună întreagă. Pasta și periuța de dinți li se oferă odată la trei luni.

Natalia ROTARI

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *