(video) Antreprenoriatul la feminin

Viitoarea mare putere nu va fi China sau India. Această putere va fi reprezentată pur si simplu de femei. Un studiu al Băncii Mondiale arată că «femeile vor fi motorul cel mai puternic în reluarea creşterii economice mondiale». Deşi moldovencele abia încep a prinde gustul antreprenoriatului, numărul femeilor implicate în business este în creștere, de altfel, ca și cel al afacerilor femenine de succes.

Puteți să urmăriți materialul video în întregime pe siteul www.reporterdegarda.md sau la acest link : http://reporterdegarda.md/antreprenoriatul-la-feminin


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *