(video) Accident rutier grav cu implicarea unui șofer din R. Moldova

sursa video : știrilocale.md

Grav accident rutier pe o șosea din județul Galați, provocat de un șofer de tir din R. Moldova. Șoferul dubiței cu care s-a ciocnit tirul a decedat, iar șoferul tirului și încă o persoană au ajuns la spital. Impactul a avut loc între autocamionul, la volanul căruia se afla un moldovean de 27 de ani și o dubă, care potrivit sursei viata-libera.ro, circula regulamentar. Martorii susțin că autocamionul a ieșit la depășire, fără să se asigure, lovind în plin duba care a fost mai apoi proiectată în afara carosabilului.

Autoritățile române continuă cercetările pentru a stabili cine a fost de vină pentru provocarea accidentului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *