(video) A supravieţuit după ce a trecut la culoarea roşie a semaforului, chiar în faţa unui camion de mare tonaj

imagini: bbc.com

A scăpat ca prin urechile acului. Este vorba de o femeie care a trecut cu motoreta la culoarea roşie a semaforului chiar în calea unui camion de mare tonaj. S-a întîmplat în estul Chinei. Femeia a reuşit să sară din calea camionului însă cu toate astea motoreta a fost agăţată, astfel şi femeia a fost trasă sub roţile camionului. Doar cîţiva centimetri, au hotărît soarta femeii care s-a ales cu sperietură putenică.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *