(video) A furat un Mercedes, doar pentru o ”plimbare matinală„. Acum riscă să stea după gratii de la unu la trei ani

Sursa: cgp.md

Drept răzbunare i-a furat mașina. Acesta este singurul motiv pe care la găsit proprietarul unui automobil de model ”Mercedes-Benz 123” luat de un cunoscut de-al său. El consideră că bărbatul reținut a dorit să se răzbune, pentru că nu îi permitea să stea în zona garajului în care se afla mașina. Motivul era starea permanentă de ebrietate a acestuia, susține proprietarul.

Bărbatul a anunţat că a depistat lipsa automobilului,  care era parcat pe strada Petru Zadnipru, din sectorul Ciocana, în dimineaţa zilei de 31 iulie. Poliția a acționat imediat și în decurs de câteva ore automobilul a fost stopat în comuna Truşeni.

La volan se afla un bărbat, în vârstă de 50 ani, locuitor al capitalei. Acesta s-a dovedit a fi un cunoscut de-al pătimaşului, care a recunoscut că a pătruns în automobil, fără ştirea proprietarului. Nu se știe încă cum suspectul a pornit motorul, în lipsa cheilor de la automobil, care se aflau la stăpân.

Acum acesta riscă să fie cercetat penal pentru ”răpirea mijlocului de transport”, cu aplicarea pedepsei sub formă de amendă în mărime de la 10.000 la 20.000 lei, sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *