(video) 500 de lei pentru 12 ani de închisoare

Prins în flagrant chiar în momentul în care mituia un ofițer al secției de poliție rutieră din cadrul Comisariatului de poliție al raionului Orhei. Este vorba de un tînăr de 23 de ani, care după ce a fost prins la volanul automobilului în stare de ebrietate a încercat să se eschiveze de la răspundere încercînd să mituiască ofițerul care documenta cazul său. Potrivit poliției, acesta a pus pe masa ofițerului 500 de lei, gest care îl poate costa pînă la 200 mii de lei sau o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 12 ani, aceasta potrivit legislației riscă persoanele culpabile de comiterea unei asemenea infracțiuni.

Suspectul este cercetat penal în baza art. 325 Cod Penal al RM «Corupere activă»


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Vlad Tepes

    sa se lamureasca intai cu deputatul Guma, alti functioanri cu casi si masini de lux cu salarii mizere, si apoi de cetateii de rand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *