(video) Astăzi, Reporter de gardă, la Moldova 1, ora 22:20. 260000 USD pentru (ne)înregistrări în sălile de judecată.


260000 de dolari americani au fost transferaţi instanţelor de judecată pentru înregistrarea audio a şedintelor judiciare, dar multe judecătorii nu au instalat echipamentele şi nu folosesc aceste metode moderne de documentare a şedinţelor de judecată.

Astăzi, ora 22:20, la Moldova 1, Reporter de Gardă va lansa o investigaţie video cu privire la această problemă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Un Jurist

    Suma alocata de autoritatile americane pt acordarea ajutorului instantelor nationale in efectuarea intregistrarilor audio ale sediuntelor de judecata este cu mult mai mare:
    5 milioane de dolari. Intrebati pe reprezentantii USAID in Moldova. Inregistrarile nu se fac deoarece efectuarea acestora ar exclude orice manipulare cu dosare.

  2. Ganganu Maria

    Da, este posibil ca sedintele de judecata sa fie inregistrate audio, si noi am demonstrat asta, insa nimeni din cei care comenteaza nu a pus accentul pentru efortul grefierului in primul rind la efectuarea inregistrarilor, si remunerarea lui.pentru 800 lei??????????????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *