SIS-ul a dejucat tentativele unui mercenar

Serviciul de Informaţii şi Securitate, de comun cu Procuratura Generală a dejucat tentativele unui locuitor al or. Ceadâr-Lunga de a se implica în calitate de mercenar în conflictul armat din estul Ucrainei, dar şi în acţiuni de consolidare pe teritoriul ţării a unor organizaţii anticonstituţionale. În urma acţiunilor de anchetă efectuate, persoana a recunoscut intenţiile sale ilegale şi scopul deţinerii echipamentului militar cu însemne ale insurgenţilor separatişti din Ucraina, precum şi a accesoriilor pentru arme şi muniţii. Acesta a regretat faptul respectiv, asigurând dezicerea de la ilegalităţile planificate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *