Copiii în căutarea vaccinului împotriva violenței

Cât de util ar fi vaccinul împotriva violenței? În fiecare cinci minute moare câte un copil în urma violenței domestice. Copii suferă din cauza acestei epidemii a violenței, a comportamentului inuman la care sunt, uneori, supuși. Cei mici se ciocnesc de violență la fiece pas: pe stradă, la școală, urmăresc violența la televizor, dar cel mai grav e atunci când propria casă și familie devine cuibul perfect al violenței, unde sunt bătuți, agresați sau chiar uciși.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *