Cancerul – problema sau indiferența societății?

Problema cancerului – una dintre cele mai grave din lume, mai ales atunci când vine vorba de copii. Cu această publicitate „Garbergs”, regizorii au încercat să-i scoată pe oameni din confortul și somnolența lor și să le reamintească de realitatea dură. Deși trăim într-un secol tehnologizat, unde putem face multe, totuși, durerea, pierderea și moartea nu a fost învinsă. În timp ce unii își trăiesc cotidianul de care adesea se lasă plictisiți, alții mor în chinuri. Nimeni nu trebuie să rămână indiferent la această problemă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *