(VIDEO) Calamități nestăpânite

imagini: youtube

Şcoli închise, drumuri  blocate şi sate rămase în apă după o ploaie ce a cazut în mai multe zone ale Regatului Unit şi Irlanda. În Belfast, Leicester şi Cork au  grindina a făcut mai multe daune materiale și un șir de alte probleme. Mai multe case au avut de suferit și din cauza vîntului.

Vestul Statelor Unite  se confruntă în schimb cu incendii masive și evacuarea oamenilor din orașul Colorado Springs. Peste 32.000 de persoane au fost evacuate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *