10 jurişti din Moldova au oferit consultanță gratuită cititorilor ZdG

Consultaţii juridice gratuite pentru cetăţeni. De asta au avut parte peste 20 de persoane venite din raioanele ţării. Juriştii le­au acordat asistenţă juridică necesară, fiecărui în parte. Oamenii au povestit despre cazuri nesoluţionate în instanţele judecătoreşti, şi despre lipsa încrederii în justiţie. La eveniment au fost prezenţi şi oficiali de stat care au răspuns la întrebările şi elămuririle acestora. Întrunirea a fost organizată de către Ziarul de Gardă, cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *