VIDEO/ Pavel Grigorciuc ar fi atacat un procur. Reacția activistului

Pavel Grigorciuc ar fi atacat un procuror în această după-amiază în sectorul Botanica al capitalei. Activistul neagă însă informația, menționând că, de fapt, ar fi încercat să își recupereze telefonul pe care procurorul i l-ar fi luat.

„Noi am avut un apel la poliție. A ieșit grupa operativă de la Inspectoratul de Poliție Botanica, dar cazul este instrumentat de Procuratura municipiului Chișinău”, ne-a comunicat ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Grigorciuc scrie însă că procurorul Nicu Șendrea i-ar fi luat telefonul, iar el a încercat să îl recupereze.

„Dacă recupererea propriului telefon este o „bătaie”, atunci procurorii au probleme. Aceștia, de fapt, de mult au probleme”, menționează Grigorciuc.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *