Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Pavel Grigorciuc ar fi…

VIDEO Pavel Grigorciuc ar fi atacat un procuror. Reacția activistului

Pavel Grigorciuc ar fi atacat un procuror în această după-amiază în sectorul Botanica al capitalei. Activistul neagă însă informația, menționând că, de fapt, ar fi încercat să își recupereze telefonul pe care procurorul i l-ar fi luat.

„Noi am avut un apel la poliție. A ieșit grupa operativă de la Inspectoratul de Poliție Botanica, dar cazul este instrumentat de Procuratura municipiului Chișinău”, ne-a comunicat ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Grigorciuc scrie însă că procurorul Nicu Șendrea i-ar fi luat telefonul, iar el a încercat să îl recupereze.

„Dacă recupererea propriului telefon este o „bătaie”, atunci procurorii au probleme. Aceștia, de fapt, de mult au probleme”, menționează Grigorciuc.

În martie curent Grigorciuc a fost reținut după ce l-ar fi lovit pe deputatul Serigu Sîrbu. În timp ce Grigorciuc afirma că i-a dat o palmă peste față fostului său coleg de partid din PCRM, Sergiu Sîrbu a declarat că a fost diagnosticat cu comoție cerebrală, pentru că Grigorciuc l-ar fi lovit cu pumnul sau cu un obiect în partea dreaptă a capului. După trei luni de arest în penitenciar și la domiciliu, dar și după mai multe solicitări ale avocaților cere cereau revocarea măsurii preventive, la 9 iulie, instanța de judecată a decis eliberarea provizorie al lui Grigorciuc sub control judiciar, măsură care a expirat la 8 august.