Victimă 7 aprilie, urmărită noaptea de o maşină necunoscută

Sergiu Creţu, tânărul care s-a ales la 7 aprilie 2009 cu o mână fracturată şi cu mai multe intervenţii chirurgicale complicate ulterior, susţine că este urmărit de câteva zile de persoane necunoscute, aflate într-o maşină.

„Mă urmăresc şi în parc şi când mă duc la sport şi când merg pe drum. Nu ştiu ce mai vor de la mine. Aceeaşi maşină l-a urmărit într-o seară şi pe fratele meu, care este acum plecat la studii în Cluj. Am vorbit cu avocata mea, şi dacă tipii vor continua să mă urmărească, voi depune o plângere la poliţie”, susţine Creţu”

Amintim că Sergiu Creţu se judecă cu poliţistul Radu Starinschi, pe care îl acuză de maltratarea sa. La sfârşitul lunii iunie, Judecătoria Centru l-a declarat însă pe Radu Starinschi, nevinovat. Creţu a atacat decizia la Curtea de Apel.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

8 comentarii

 1. Valeriu Boboc

  Trebuie sa de adresese la CEDO la Strasbourg, caci justitia din RM a ramas tot asa : corupta si mafiota sub conducerea lui FILAT. Eventual, ca sa-si salveze viata, trebuie sa faca public cat mai multa PUBLICITATE cazului sau. De apelat la organizatiile internationale din Chisinau si strainatate. De cerut oficial protectie din partea statului.

 2. matasaru2004

  daca va aduceti aminte de intimidarea martorilor pe dosarul ,,Boboc,, cand fetele martori se ascundeau si au fost nevoite sa fuga din tara…si in alte cazuri cand se intimidau martorii,earau/sunt speriati….Nu mai cred ca I.Perju avea atatea posibilitati din arest sa organizeze intimidarile …si-n general a martorilor pe dosarele ,,7 aprilie,, cred-ca e cointeresat si altcineva cum este R.Saakian ,seful Politiei Criminale CGP Chisinau.Acest drac e cel mai tare cointeresat si are cele mai mari posibilitati si resurse sa intimideze martorii prin cele mai diferite moduri.Pana ce o face cu insistenta si fara probleme.

 3. UNU

  Păi cum altfel,doar n-o să se înfunde unul pe altul.O mână spală pe alta.O cireadă de corupţi.Am greşit să ieşim atunci în pman.N-am făcut altceva,decât să dublăm corupţia şi toţi bandiţii în funcţii călduţe.
  Sergiu trebuie să ajungă până la cedo.Să apeleze la ong-uri să-l ajute.Starinschi era un călău şi până la 7 aprilie.Ce-i aparţine îi pus deoparte.

 4. vanea

  Pe cei care manifestau pasnic nu i-au batut politistii. Ce drept avea acelasi Matasaru sa arunce cu pietre in importantele cladiri ale statului? Cel putin merita un dosar administrativ.

 5. Stan

  iar cei care nu “manifestau” pasnic,aveau dreptul sa le dezbata plamanii? gramezi de dosare cu schinjuiti,5 tineri asasinati,dar n-avem asasini,avem numai usi de biserica.
  cei care manifestau pasnic politaii corupti si analfabeti,in frunte cu Fulger,ii incarcau chiar si din imprejurimile PMAN si-i descarcau in beciurile comisariatelor nkvdiste,nu faceau diferenta,pe voronin trebuiau sa-l apere cu orice pret.tot el i-a avansat in functii.
  cei cativa circari targoveti de la putere se zbat pentru ca afacerile sa le mearga struna.

 6. dacul

  Voronin trebuie condamnat pentru ca a condus reprimarea si averea sa si a fiului sau confiscata de stat.Apropo in inchisoare sunt conditii mai bune si asistenta medicala.

 7. AVRAAM

  Dacul’e,fii atent: fiica lui Snegur,prim/preşedinte a RM d-na Gherman Natalia e pe listele PLDM,feciorul lui Lucinschii,al doilea preşedinte a RM d-l Kirill Lucinschii e pe listele PLDM,şi…culmea,dacă Voronin il va vota pe filat Preşedinte a RM,să vezi că şi feciorul celui dea treilea Preşedinte a RM Voronin va fi in PLDM.Punem pariu?Au nu observi tu frate dacule cum ne-a prostit Filat cu moldova fără saracie şi Moldova fără comunişti?Filat a crescut in leaganul comunizmului la priHvatizări,a fost “botezat” de Pietru Şmecherilovici Lucinschii,ex-prim secretar al comunistilor din Moldavia sovietică…

 8. vera

  La noi in RM persoanele care-s pentru adevar si dreptate sunt tratate ca niste imbicili neidentificati, de acei – corupti de la conducerea statului, care tot timpul repeta: “A-ti dorit democratie, ce vreti!” Eio nu au nevoie de o viata mai buna; pe dinsii ii arangeaza prezenta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *